Time-Filler 5 XP Cream Resestorlek Förstora
Filorga

Time-Filler 5 XP Cream Resestorlek 15ml

Filorga TIME-FILLER 5XP CREAM är en intensivt multikorrigerande dag- och nattcreme som effektivt reducerar alla typer av rynkor i ansiktet samt på halsen. Formulan, som innehåller kraftfulla, aktiva ingredienser, mjukar upp mimiska rynkor,... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
79 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 79 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Filorga TIME-FILLER 5XP CREAM är en intensivt multikorrigerande dag- och nattcreme som effektivt reducerar alla typer av rynkor i ansiktet samt på halsen. Formulan, som innehåller kraftfulla, aktiva ingredienser, mjukar upp mimiska rynkor, fyller ut djupa rynkor, slätar ut ytliga rynkor och tecken på uttorkad hud samtidigt som den jämnar ut huden på halsen. Den krämiga konsistensen får huden att kännas mjuk och smidig, och är perfekt för normal till torr hy. TIME-FILLER 5XP CREAM innehåller all FILORGAs expertis inom estetisk medicin, har en kliniskt bevisad effektivitet och dermatologiskt testad.

  • Intensivt korrigerande creme mot alla typer av rynkor
  • Passar normal till torr hy
  • Gör huden mjuk och smidig
  • Kliniskt bevisad effektivitet
  • Testad under dermatologisk kontroll

Tripeptid, hyaluronsyra, strandsilja, vegetabiliskt extrakt och en aktiv ingrediens för förnyad struktur korrigerar 5 olika typer av rynkor: mimiska rynkor, djupa linjer, ytliga linjer, halsrynkor och spår av uttorkning.

Storlek: 15 ml.


Skriv din recension