Skin Smoothing Cream 2.0 100ml Förstora
Dermalogica

Skin Smoothing Cream 2.0 100ml

Dermalogica Skin Smoothing Cream i en uppdaterad formula med Active HydraMesh – en teknologisk innovation för en långtidsverkande, återfuktande effekt på hudens övre lager samt ett osynligt skydd mot yttre påfrestningar. Active HydraMesh har... Läs mer

Rek pris: 785 kr
625 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Skin Smoothing Cream i en uppdaterad formula med Active HydraMesh – en teknologisk innovation för en långtidsverkande, återfuktande effekt på hudens övre lager samt ett osynligt skydd mot yttre påfrestningar. Active HydraMesh har även visat sig ha goda effekter på hudens naturliga mikroflora genom att skydda de 'goda' bakterierna från att attackeras av partiklar från skadliga luftföroreningar. Ett komplex av malva, gurka och arnika mjukgör och lugnar, medan vindruvskärneextrakt samt C- och E-vitamin skyddar mot fria radikaler.

Finns i storlekarna 50 ml och 100 ml.

  • Djupt återfuktande 24h-creme. 
  • Skyddar mot fria radikaler.
  • Stödjer hudens mikroflora.

Storlek: 100 ml.


Betyg 
2020-05-17 av Sandra

Håller min hud återfuktad och ger en skön känsla som håller i sig under hela dagen. parfymfri så den passar bra för mig som har allergiska besvär. Dermalogica brukar alltid leverera fantastiska produkter!

Betyg 
2020-04-19 av Sara

huden känns återfuktad länge och den är även väldigt dryg, så den är prisvärd

Skriv din recension