Skin Smoothing Cream 2.0 100ml Förstora
Dermalogica

Skin Smoothing Cream 2.0 100ml

Dermalogica Skin Smoothing Cream har fått en uppgraderad formula med Active HydraMesh, en imponerande teknologisk innovation som ger långvarig återfuktning till hudens yttersta lager samtidigt som den osynligt skyddar mot påverkan från yttre... Läs mer

649 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 649 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Skin Smoothing Cream har fått en uppgraderad formula med Active HydraMesh, en imponerande teknologisk innovation som ger långvarig återfuktning till hudens yttersta lager samtidigt som den osynligt skyddar mot påverkan från yttre påfrestningar. Active HydraMesh har även visat sig ha positiva effekter på hudens naturliga mikroflora genom att skapa ett skydd som hindrar de 'goda' bakterierna från att utsättas för partiklar från skadliga luftföroreningar. Krämen innehåller även en blandning av malva, gurka och arnika som verkar mjukgörande och lugnande, samt antioxidanter som vindruvskärneextrakt, C-vitamin och E-vitamin som skyddar huden mot skadliga fria radikaler.

Produkten finns i två storlekar: 50 ml och 100 ml.

Här är några av fördelarna med Dermalogica Skin Smoothing Cream:

  • Ger djupgående och långvarig återfuktning i upp till 24 timmar.
  • Skyddar huden mot skadliga fria radikaler som kan åldra huden.
  • Stödjer en hälsosam hudmikroflora genom att skydda de värdefulla 'goda' bakterierna.

Denna produkt är tillgänglig i både 50 ml och 100 ml förpackningar.

Storlek: 100 ml.


Betyg 
2020-05-17 av Sandra

Håller min hud återfuktad och ger en skön känsla som håller i sig under hela dagen. parfymfri så den passar bra för mig som har allergiska besvär. Dermalogica brukar alltid leverera fantastiska produkter!

Betyg 
2020-04-19 av Sara

huden känns återfuktad länge och den är även väldigt dryg, så den är prisvärd

Skriv din recension