Restore - Daytime Protection Cream SPF23 Förstora
NeoStrata

Restore - Daytime Protection Cream SPF23 40g

NeoStrata Restore Daytime Protection Cream SPF 23 är en lätt, icke-fet fuktgivande dagkräm som reducerar både synliga tecken på åldrande och skyddar mot ytterligare skador på huden. Glukonolakton återställer och stärker hudens skyddsbarriär och... Läs mer

Rek pris: 549 kr
389 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 389 kr

  

I lager

BESKRIVNING

NeoStrata Restore Daytime Protection Cream SPF 23 är en lätt, icke-fet fuktgivande dagkräm som reducerar både synliga tecken på åldrande och skyddar mot ytterligare skador på huden. Glukonolakton återställer och stärker hudens skyddsbarriär och hjälper till att lugna irriterad hud och minska rodnad, medan bredspektrum solskyddsmedlet skyddar mot framtida solskador. De potenta antioxidanterna glukonolakton och laktobionsyra oskadliggör fria radikaler och hämmar elastas (proteinet som bryter ner elastin) för att bidra till att främja ungdomlig hud och elasticitet.

  • Lätt antioxidant fuktkräm
  • Förebygger och korrigerar ålderstecken
  • SPF 23 ger ett brett spektrum ( UVA / UVB ) solskydd.
  • Oljefri, Oparfymerad, Icke-komedogen och icke-acnegenisk.

Storlek: 40 gram.


Betyg 
2021-01-25 av Jenny T.

Jag tyckte först att cremen la sig som en hinna och smulade när man la makeup ovan på tills jag insåg att jag tog för mycket! Cremen är otroligt dryg och när man bara tar lite så får man ett fantastiskt resultat och det går att lägga make up hur bra som helst! Alltså plus på alla plan!!

Betyg 
2020-12-21 av Thea

Denna kräm är det mest magiska jag haft på min hy NÅGONSIN! Wow!! Inga finnar, utan bara glow! Min torra hy blev botad av denna livsnödvändiga kräm. WOW!

Betyg 
2020-05-24 av Jessica G

Svårapplicerad, lägger sig som en hinna på huden. Krämen rullar sig lätt på huden. Går ej att använda makeup ovanpå.

Betyg 
2020-05-17 av Eva

Jättebra ansiktskräm! Den är bra för min torra hud och gör huden smidig och mjuk. Kladdar inte. Jättenöjd!

Skriv din recension