Prisma Protect SPF30 Förstora
Dermalogica

Prisma Protect SPF30

Dermalogica Prisma Protect SPF30 är en mångsidig dagkräm som erbjuder en kombination av bestående lyster och återfuktning, samtidigt som den ger ett effektivt skydd mot UV-strålar med sin SPF 30. Den är kapabel att blockera upp till 85% av de... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
629 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 629 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Dermalogica Prisma Protect SPF30 är en mångsidig dagkräm som erbjuder en kombination av bestående lyster och återfuktning, samtidigt som den ger ett effektivt skydd mot UV-strålar med sin SPF 30. Den är kapabel att blockera upp till 85% av de skadliga partiklarna från luftföroreningar. Formulan inkluderar Chlorella algextrakt, inneslutet i mikrokapslar som aktiveras i dagsljus för att förstärka hudens lyster, medan Salvia extrakt erbjuder skydd mot irriterande luftföroreningar. Dessutom, med kraftfulla antioxidanter som Matcha-te, hjälper den till att förebygga tidiga tecken på hudåldrande. Huvudfokuset är att ge huden lyster, återfuktning och skydd.

Denna dagkräm med SPF 30 är multifunktionell och arbetar aktivt för att förebygga tidiga ålderstecken. Den säkerställer lyster, fukt och omfattande skydd för huden.

Förpackningsstorlek: 50 ml.


Skriv din recension