Multi-Protective Day Cream SPF 20, 50ml Förstora
Exuviance

Multi-Protective Day Cream SPF 20

Exuviance Multi-Protective Day Cream SPF 20 är en mild dagcreme med polyhydroxisyra för känslig hud ger ett grundläggande skydd mot UV-strålar och skadliga faktorer i den omgivande miljön. Daglig, grundläggande hudvård för normal till... Läs mer

Rek pris: 459 kr
309 kr

  

I lager

Lägg till i mina favoriter

BESKRIVNING

Exuviance Multi-Protective Day Cream SPF 20 är en mild dagcreme med polyhydroxisyra för känslig hud ger ett grundläggande skydd mot UV-strålar och skadliga faktorer i den omgivande miljön.

Daglig, grundläggande hudvård för normal till torr hud. Mild hudvård för känslig hud. Denna patenterade polyhydroxisyra gör att en yngre, ljusare ansiktshy varsamt kommer till ytan samt reducerar förekomsten av fina linjer och rynkor. Multiantioxidanter, solfilter och E-vitamin fungerar som en barriär som skyddar mot påverkan från den omgivande miljön. Aloe, gurka och kamomill verkar lindrande och fuktgivande.

  • Skyddande dagcreme för alla hudtyper.
  • Passar även en extra känslig hud.
  • Skyddar huden mot de fria radikalernas skadliga påverkan.

Storlek: 50ml.


Betyg 
2022-01-10 av EMMA

Krämen är väldigt svår aplicerad och man blir helt vit i ansiktet på grund av att den innehåller solfaktor 20 även om man endast tar super lite för hela ansiktet

Betyg 
2020-04-19 av daniella

Jag har använt denna kräm i många år och passar min känsliga hud bra. Enda problemet med krämen är att den är ganska svårapplicerad. Man måste ta en mindre mängd annars så smular den sig lätt.

Skriv din recension