Intensive Moisture Balance 100ml Förstora
Dermalogica

Intensive Moisture Balance 100ml

Dermalogica Intensive Moisture Balance är speciellt framtagen för att ta hand om kraftigt uttorkad hud som är i behov av extra fukt och näring. Denna exklusiva formula innehåller en harmonisk blandning av strukturförbättrande växtextrakt,... Läs mer

669 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 669 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Intensive Moisture Balance är speciellt framtagen för att ta hand om kraftigt uttorkad hud som är i behov av extra fukt och näring. Denna exklusiva formula innehåller en harmonisk blandning av strukturförbättrande växtextrakt, antioxidativa vitaminer och kraftfulla fuktgivare som arbetar tillsammans för att återställa hudens viktiga fuktbalans och skydda den mot skador från fria radikaler, vilket främjar optimal hudhälsa.

Här är några av fördelarna med Dermalogica Intensive Moisture Balance:

  1. Förstärker hudens barriärlipider: Denna formula hjälper till att stärka hudens naturliga barriär, vilket är avgörande för att bibehålla hudens fuktbalans och skydda den mot yttre påverkan.

  2. Återställer hudens naturliga mikroflora: Genom att främja en hälsosam mikroflora på huden bidrar den till att förbättra hudens övergripande hälsa och utseende.

  3. Djupgående och närande för torr, fettfattig hud: Med sin rika och närande konsistens tränger den djupt in i huden för att leverera intensiv fukt och näring till torr och fettfattig hud.

Dermalogica Intensive Moisture Balance är tillgänglig i en praktisk förpackning om 100 ml, vilket gör den till en perfekt följeslagare för din dagliga hudvårdsrutin.


Skriv din recension