Clear Start - Clearing Defense SPF30 Förstora
Dermalogica

Clear Start - Clearing Defense SPF30

Dermalogica Clear Start Clearing Defense SPF30 är en dagkräm som inte bara skyddar huden mot solens strålar med sitt SPF30-filter, utan också har en matterande effekt. Dess ultralätta formula är berikad med antioxidanter såsom extrakt från... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
255 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 255 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Dermalogica Clear Start Clearing Defense SPF30 är en dagkräm som inte bara skyddar huden mot solens strålar med sitt SPF30-filter, utan också har en matterande effekt. Dess ultralätta formula är berikad med antioxidanter såsom extrakt från vitpilsbark, grönt te och stabiliserat C-vitamin. Dessa ingredienser bidrar till att skydda huden mot de irriterande effekterna av luftföroreningar, vilka kan leda till pormaskar och acne. Krämen hjälper också till att reglera talgproduktionen och upprätthålla en balanserad mikroflora i huden. Dessutom innehåller den sackaridisomerat, ett växtbaserat kolhydratkomplex, som ger långvarig och kontinuerlig återfuktning under hela dagen.

Denna dagkräm med SPF 30 reglerar effektivt talgproduktionen och balanserar hudens mikroflora samtidigt som den innehåller antioxidanter som C-vitamin, vitpilsbark och grönt te.

Förpackningsstorlek: 59 ml.


Skriv din recension