Age Smart - Dynamic Skin Recovery SPF50 Förstora
Dermalogica

Age Smart - Dynamic Skin Recovery SPF50

Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 är en mediumlätt, fuktgivande mjukgörare/dagcreme med inbyggt UV-skydd som innehåller patenterade polypeptider, glukosamin och sojaproteiner. De stimulerar... Läs mer

Rek pris: 865 kr
679 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 är en mediumlätt, fuktgivande mjukgörare/dagcreme med inbyggt UV-skydd som innehåller patenterade polypeptider, glukosamin och sojaproteiner. De stimulerar kollagensyntesen, stärker hudens antioxidativa skydd mot fria radikaler och förebygger hudåldrande. Vitt te, tripeptider, vitamin C och jästextrakt motverkar vävnadsnedbrytande enzymer och förbättrar hudens spänst och lyster.

  • Förbättrar hudens antioxidativa skydd mot fria radikaler (ROS).
  • Förebygger skador orsakade av AGE- en skadlig biprodukt vid sockerproteinreaktioner som leder till nedbrytning och korslänkning av kollagen.
  • Hämmar bildningen av vävnadsnedbrytande MMP-enzymer triggade av UV-ljus.
  • Bidrar med långvarig fukt och förstärker den naturliga barriärfunktionen.
  • Ger dagligt UV-ljusskydd och har en härligt smidig konsistens som ger en perfekt finsih.

Innehåller: 50ml.

Det är en allvarlig hälsorisk att vistas för mycket i solen. Speciellt mitt på dagen då solen är som starkast.  Solskyddsmedel skyddar inte till 100 %. Skydda därför huden med hatt, kläder och solglasögon. Applicera solskyddsmedel rikligt och ofta. Återapplicera om du badat eller svettats mycket. Utsätt inte spädbarn och småbarn för direkt sol. Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.  


Skriv din recension