Age Smart - Dynamic Skin Recovery SPF50 Förstora
Dermalogica

Age Smart - Dynamic Skin Recovery SPF50

Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 är en mångsidig och fuktgivande dagkräm med mediumlätt konsistens som dessutom har inbyggt UV-skydd. Denna formula är berikad med patenterade polypeptider, glukosamin och sojaproteiner, vilka... Läs mer

769 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 769 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 är en mångsidig och fuktgivande dagkräm med mediumlätt konsistens som dessutom har inbyggt UV-skydd. Denna formula är berikad med patenterade polypeptider, glukosamin och sojaproteiner, vilka arbetar tillsammans för att stimulera kollagensyntesen, stärka hudens antioxidativa skydd mot fria radikaler och förebygga tecken på hudåldrande. Ingredienser som vitt te, tripeptider, vitamin C och jästextrakt hjälper till att motverka nedbrytande enzymer i huden och förbättrar hudens spänst och lyster.

Några av fördelarna med Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 inkluderar:

  • Förstärker hudens skydd mot fria radikaler (ROS) och minskar oxidativ stress.
  • Förebygger skador som orsakas av AGE (Advanced Glycation End Products), en skadlig biprodukt som uppstår vid reaktioner mellan socker och proteiner, vilket kan leda till kollagenförlust och försämrad hudstruktur.
  • Hämmar bildningen av nedbrytande MMP-enzymer som kan aktiveras av UV-ljus.
  • Ger långvarig fukt och stärker hudens naturliga barriärfunktion.
  • Erbjuder effektivt UV-skydd för daglig användning samtidigt som den har en smidig konsistens som ger en perfekt finish.

Produkten levereras i en 50 ml förpackning.

Det är viktigt att vara medveten om riskerna med överexponering för solen och att ta försiktighetsåtgärder. Använd alltid hatt, kläder och solglasögon för att skydda dig från solens skadliga strålar. Applicera solskyddsmedel generöst och regelbundet, särskilt efter bad eller svettning. Undvik direkt solljus för spädbarn och småbarn. Eftersom ingredienssammansättningar kan ändras rekommenderar vi att du alltid kollar ingredienslistan på förpackningen för den mest aktuella informationen.


Skriv din recension