Age Smart - Antioxidant HydraMist Resestorlek Förstora
Dermalogica

Age Smart - Antioxidant HydraMist Resestorlek

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist är ett vitaliserande ansiktsspray rikt på antioxidanter, som snabbt skyddar huden mot skador orsakade av fria radikaler. Det stärker hudens naturliga skyddsbarriär och ger en omedelbar uppstramande... Läs mer

140 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 140 kr

  

Endast ett fåtal kvar

BESKRIVNING

Dermalogica Age Smart Antioxidant Hydramist är ett vitaliserande ansiktsspray rikt på antioxidanter, som snabbt skyddar huden mot skador orsakade av fria radikaler. Det stärker hudens naturliga skyddsbarriär och ger en omedelbar uppstramande effekt med sin flash firming-teknologi, samtidigt som det djupt återfuktar huden.

Använd detta antioxidantrika spray över ansikte och hals för att få både fuktighetsbevarande och utslätande fördelar. Ingredienser som vitt te, lakritsrot och betaglukan lugnar huden och skyddar mot skador från fria radikaler. Glukosamin bidrar med intensiv återfuktning medan ärtextrakt jämnar ut hudytan genom sin flash firming-effekt.

Produkten finns i storlekar om 30 och 150 ml.

Den stärker hudens naturliga barriärfunktion genom att erbjuda ett aktivt antioxidantskydd som förhindrar skador orsakade av fria radikaler (ROS). Det ger omedelbart en jämnare hudstruktur och hjälper till att förebygga förtida hudåldrande orsakat av AGE - en skadlig biprodukt av socker-proteinreaktioner som bidrar till nedbrytning och korslänkning av kollagen. Det förbättrar hudens spänst, elasticitet och fukthalt, vilket minskar synligheten av fina linjer.

Förpackningsstorlek: 30 ml.


Skriv din recension