Multi Active Toner Förstora
Dermalogica

Multi Active Toner

Dermalogica Multi Active Toner är räddaren när din hud känner sig uttorkad och sträv som ett russin. Oavsett om du är mitt i arbetsdagen, sitter framför datorn, är på flyget, precis har rengjort ditt ansikte eller har makeup på dig, kan du när... Läs mer

399 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 399 kr

  

I lager

BESKRIVNING

Dermalogica Multi Active Toner är räddaren när din hud känner sig uttorkad och sträv som ett russin. Oavsett om du är mitt i arbetsdagen, sitter framför datorn, är på flyget, precis har rengjort ditt ansikte eller har makeup på dig, kan du när som helst ge din hud den fukt den behöver. Den här sprayen kombinerar fuktgivande aloe vera med lugnande lavendel för en uppfriskande känsla.

Produkten finns i två storlekar: 50 ml och 250 ml.

Den hygieniska sprayen är perfekt för att tillföra fukt och fräscha upp din hud efter rengöring eller närhelst du känner behovet under dagen. Den hjälper också till att jämna ut hudstrukturen och förbättrar hudens förmåga att absorbera efterföljande hudvårdsprodukter. För män är den också utmärkt som en lugnande after-shave-lotion.


Betyg 
2020-04-27 av Kattis

Bra att återfukta ansiktet med under dagen, väldigt uppfriskande. Köpte först en mindre flaska för att testa men skaffade den större omgående!

Skriv din recension