Born In Roma Donna EdP 50ml Förstora
Valentino

Born In Roma Donna EdP 50ml

Den nya doften Valentino Donna Born in Roma är en banbrytande tolkning av kvinnlighet i en helt ny olfaktorisk upplevelse. Det är en florientalisk Haute Couture-doft som har blivit moderniserad med en överdos av träiga noter. Donna Born in Roma... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 1 249 kr
1 249 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna är 1 249 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Den nya doften Valentino Donna Born in Roma är en banbrytande tolkning av kvinnlighet i en helt ny olfaktorisk upplevelse. Det är en florientalisk Haute Couture-doft som har blivit moderniserad med en överdos av träiga noter. Donna Born in Roma är uppbyggd kring en triumf av jasminblommor, vars urval inkluderar de allra finaste arterna från hela världen.

Denna feminina och moderna doft är berikad med bourbon-vanilj och får en uppfriskande touch av rosépeppar. Dess komplexa karaktär kompletteras med en träig, animalisk överdos som skapar en djärv och oväntad twist. Det är en sofistikerad och samtida doft, inspirerad av Rom, staden där elegans och modernitet smälter samman, och där klassicismen lyfts av en pulserande och nyskapande livsstil.


Skriv din recension