Reduced price! Triple Firming Neck Cream Förstora
NeoStrata

Target Treatment - Triple Firming Neck Cream - Utförsäljning

Neostrata Target Treatment Triple Firming Neck Cream är en särskild anti-aging kräm som utformats speciellt för den känsliga halsen och dekolletage. Denna starka uppstramande och exfolierande kräm bidrar till att förbättra alla tecken på för... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 615 kr
279 kr

399 kr

-30%

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Neostrata Target Treatment Triple Firming Neck Cream är en särskild anti-aging kräm som utformats speciellt för den känsliga halsen och dekolletage. Denna starka uppstramande och exfolierande kräm bidrar till att förbättra alla tecken på för tidigt åldrande. Baserat på tre komponenter stramar denna kräm upp, ökar volymen och motverkar slapp hud i halsområdet. Pro-peptider stimulerar produktionen av kollagen i de djupare skikten av huden. NeoCitriate™ hjälper till att producera nytt kollagen och NeoGlucosamine® hjälper till att skapa en stödjande hudstruktur och minskar missfärgning och åldersfläckar på halsen. Den starka effekten av denna kräm förstärks ytterligare av ÄppleStamCellExtrakt, som bidrar till att vårda celler och ge huden ett yngre, stramare utseende. Med en härlig krämig konsistens som omedelbart absorberas skapar denna kräm en kraftfull osynlig stödstruktur för att återställa och bibehålla formen på halsen.

  • Pre-peptider stimulerar kollagenproduktionen
  • NeoCitriate (4% Triethyl Citriate) hjälper till att producera nytt kollagen
  • NeoGlucosamine (8%) bidrar till att skapa en stödjande hudstruktur och samtidigt minska missfärgning och åldersfläckar.

Innehåller: 80 gram.


Skriv din recension