Reduced price! Instant Smooth Collection Förstora
Clarins

Instant Smooth Collection

Sweet Party Collection innehåller tre självklara val för att skapa en hållbar och vacker makeup. Primer, läppolja och kolpenna som ger vacker hy och intensivt sotade ögon.  Läs mer

277 kr

395 kr

-30%

  

I lager

Lägg till i mina favoriter

BESKRIVNING

Sweet Party Collection innehåller tre självklara val för att skapa en hållbar och vacker makeup. Primer, läppolja och kolpenna som ger vacker hy och intensivt sotade ögon. 

Instant Smooth Perfecting Touch 15ml:
En magisk produkt för alla kvinnor som vill ha en slät och perfekt hy. Denna primer jämnar ut rynkor, fina linjer och förstorade porer och ger en silkeslen hudyta. Smältande och oljefri textur som blir osynlig på huden och ger en transparent matt finish. Innehåller bl a acacia, pink pearl, triglycerider och Vitamin E.

Instant Light Lip Comfort Oil #03 7ml:
En ljuvligt len läppolja som omedelbart lugnar läpparna och ger dem näring, vacker glans och en subtil färg. Den rika strukturen utvecklar en skyddande, mjukgörande film på läpparna, för att hålla dem smidiga och återfuktade hela dagen.

Kohl Eye Pencil #01:
Ögonpenna och eyeliner i ett. Färgintensiv och long lasting, mjuk formula som är enkel att applicera. Rik på färgpigment, ger en intensiv färg samtidigt som den är snäll mot den ömtåliga huden runt ögonkonturen.