Sheer Refining Fluid SPF35 Förstora
Exuviance

Sheer Refining Fluid SPF35

Exuviance Sheer Refining Fluid är en lätt dagcreme, framtagen för att återfukta en normal till fet hud, och samtidigt förbättra hudens struktur och ton. Produkten absorberas lätt in i huden och verkar även på fina linjer och rynkor. Patenterat... Läs mer

Få ett meddelande när produkten kommer in igen

Loading
Rek pris: 415 kr
329 kr

  

Ej i lager

BESKRIVNING

Exuviance Sheer Refining Fluid är en lätt dagcreme, framtagen för att återfukta en normal till fet hud, och samtidigt förbättra hudens struktur och ton. Produkten absorberas lätt in i huden och verkar även på fina linjer och rynkor. Patenterat NeoGlukosaminTM exfolierar huden skonsamt, förbättrar hudens klarhet och struktur samt minimerar hyperpigmenteringar. Phytotal, ett växtextrakt som kontrollerar överskottstalg, dämpar blankhet. Bredspektrigt solskydd, spf 35, skyddar mot solens skadliga strålar. Oparfymerad.

  • Lätt daglotion som återfuktar och skyddar huden.
  • Minimerar även pigmentfläckar, rynkor och fina linjer.
  • Passar normal till fet och känslig hud.

Innehåller: 50ml


Betyg 
2020-09-14 av Leah

Kan inte ge denna kräm något rättvist betyg eftersom den luktar solkräm och det gör att jag inte vill använda den. Har inte upplevt någon speciellt bra effekt de gånger jag försökt stå ut med lukten jämfört med billigare fuktkrämer. I vanliga fall litar jag på Excuviances produkter men denna var en stor besvikelse och jag önskar jag kunde få pengarna tillbaka så jag kunde köpa en annan av deras dagkrämer eftersom denna endast känns som en billig, om än mer tunnflytande, solkräm i tjusig förpackning.

Betyg 
2020-06-29 av Sharanya

I have a dry and dull skin. I just LOVE this cream. It adds moisture, glow, suppleness to my skin and never have I ever found such a wonderful sun protection cream for my face before. I have been using this for the past 1 year, and it never failed me!

Betyg 
2020-04-19 av karin

Återfuktar skönt och den är lättapplicerad, att det är SPF35 är dessutom ett plus. Rekommenderas!

Skriv din recension